2022-10-26aaa
 

NIEUWS

Genomineerd

IBBY Vlaanderen heeft mij voorgedragen als Vlaamse kandidaat voor de Hans Christian Andersen Award, één van de meest prestigieuze prijzen ter wereld voor kinder- en jeugdliteratuur. De winnaar wordt in het voorjaar van 2024 bekendgemaakt op de Internationale Kinderboekenbeurs in Bologna. De prijs wordt om de twee jaar uitgereikt door de International Board on Books for Young People aan een auteur en illustrator wiens werk een belangrijke, blijvende bijdrage aan de jeugdliteratuur heeft geleverd. In 2002, 2012 en 2020 was ik vereerd met een plek op de shortlist.
 

2023-03-31aaa
 

Een boon voor Morris

Boon Publieksprijs 2023

In de categorie kinder- en jeugdliteratuur is de Boon Juryprijs 2023 toegekend aan Misjka van Edward van de Vendel & Anoush Elman. De Boon Publieksprijs gaat naar Morris van Bart Moeyaert en Sebastiaan Van Doninck. (Dank voor uw stem!)

© Susanne Kronholm
2022-02-25aaa
 

LIVE

Waar ben ik binnenkort?

In 2023 kun je me live aan het werk zien tijdens een aantal lezingen in o.a. Kalmthout, Wijnegem, Geel. Er zijn lezingenreizen gepland naar Italië, Zweden en Oostenrijjk. Het overzicht van de exacte data dat voortdurend wordt aangevuld vind je in de agenda op deze site.
 

Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief en ontvang de nieuwtjes uit de eerste hand.

Inschrijven

Inschrijven op de nieuwsbrief