2022-10-26aaa
 

NIEUWS

Genomineerd

IBBY Vlaanderen heeft mij voorgedragen als Vlaamse kandidaat voor de Hans Christian Andersen Award, één van de meest prestigieuze prijzen ter wereld voor kinder- en jeugdliteratuur. De winnaar wordt in het voorjaar van 2024 bekendgemaakt op de Internationale Kinderboekenbeurs in Bologna. De prijs wordt om de twee jaar uitgereikt door de International Board on Books for Young People aan een auteur en illustrator wiens werk een belangrijke, blijvende bijdrage aan de jeugdliteratuur heeft geleverd. In 2002, 2012 en 2020 was ik vereerd met een plek op de shortlist.
 

2023-05-15aaa
 

Eén van de acht

De Leesjury leest Morris

Dit is fijn nieuws. Morris is geselecteerd voor de Leesjury 2023-2024. Vanaf nu tot april volgend jaar gaan honderden enthousiaste juryleden aan de slag. Ze lezen, bespreken en beoordelen de boeken uit hun categorie — en Morris is daar één van. Op het einde van het leesjaar stemmen de juryleden op hun favoriete boeken. De winnaars worden door Iedereen leest begin mei 2024 bekendgemaakt.
 

2022-05-12aaa
 

LIVE

Waar ben ik binnenkort?

In 2023 kun je me live aan het werk zien tijdens een aantal lezingen in o.a. Wijnegem, Keerbergen, Geel. Er zijn lezingenreizen gepland naar Italië, Zweden en Oostenrijjk. Het overzicht van de exacte data dat voortdurend wordt aangevuld vind je in de agenda op deze site.
 

Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief en ontvang de nieuwtjes uit de eerste hand.

Inschrijven

Inschrijven op de nieuwsbrief