2022-10-26aaa
 

NIEUWS

Genomineerd

IBBY Vlaanderen heeft mij voorgedragen als Vlaamse kandidaat voor de Hans Christian Andersen Award, één van de meest prestigieuze prijzen ter wereld voor kinder- en jeugdliteratuur. De winnaar wordt in het voorjaar van 2024 bekendgemaakt op de Internationale Kinderboekenbeurs in Bologna. De prijs wordt om de twee jaar uitgereikt door de International Board on Books for Young People aan een auteur en illustrator wiens werk een belangrijke, blijvende bijdrage aan de jeugdliteratuur heeft geleverd. In 2002, 2012 en 2020 was ik vereerd met een plek op de shortlist.
 

2022-02-25aaa
 

Gloednieuw

Hier is Morris

Morris, met tekeningen van Sebastiaan Van Doninck, is op 6 september bij uitgeverij Querido verschenen, en was binnen de maand aan een tweede druk toe. De buitenlandse rechten van het boek zijn ondertussen aan Italië (Sinnos) en Zweden (Lilla Piratförlaget) verkocht.

Dit seizoen brengen Martine Tanghe en het ensemble Oxalys Morris nog op verschillende plekken in Vlaanderen tot leven in verschillende theaters, met de nieuw gecomponeerde muziek van Koen Brandt.
 

© Susanne Kronholm
2022-02-25aaa
 

LIVE

Waar ben ik binnenkort?

Dit najaar kun je me live aan het werk zien tijdens een aantal lezingen in o.a. Kalmthout, Mol, Ninove. Er zijn lezingenreizen gepland naar Slovenië en Zwitserland. Een overzicht van de exacte data vind je in de agenda op deze site.
 

Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief en ontvang de nieuwtjes uit de eerste hand.

Inschrijven

Inschrijven op de nieuwsbrief